Counter Strike

Itt az új North arculat, szerinted is hasonlít egy klasszikus mémre?


Teljesen új irányvonalat kezd az organizáció, ennek megfelelően változik az arculat is.

2019 októberében új menedzsment érkezett a skandináv organizációhoz. Azóta rengeteg minden változott, január elején minden korábbi tweetjüket törölték twitterről, már-már úgy tűnt, bezárja kapuit a híres szervezet. Az új hírekből azonban megtudhattuk; pontosan az ellenkezője történik. Teljesen új irányvonalat vesznek a történések, mindent megváltoztatnak.

Nem csak hirdetik a változást, tesznek is érte. Kjaerbye meghosszabbította szerződését a csapattal, új Apex Squadot igazoltak, változik a marketing és a branding is. Ha valahol ennyire szakítanak a korábbi dolgokkal, szokás egy arculatváltozás is, ennek is eleget tettek a skandinávok. Nem csak új logó, új mottó is társul hozzá. A #HearTheRoar, azaz a “halld meg az üvöltést” méltán tükrözi az új, agresszívabb logót.

Amibe viszont bele is láthatunk egy korábbi mémet is, főleg a nagyon kihangsúlyozott túlharapása miatt. Bizony, Phteven dog sok rajongónak megfogta a fantáziáját, el is kezdték mémelni az új arculatot. Szerinted is hasonlít Phteven Dogra? Szavazz a cikk végén!

Phteven dog
A legfrissebb alkotás.

powered by Typeform

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva