Counter Strike

A legjobb CS:GO játékosok 2019-ben – woxic (12.)


A török személyében egy újabb olyan játékost köszönthetünk, aki először kerül fel a TOP20-as listára.

A mousesports játékosa az egész év során stabil teljesítményt mutatott, és a leghatékonyabb AWP-sek közé tartozott. Az évet még a HellRaisers-szel kezdte, a Katowice Major-ra is velük ment, de a nagyverseny után szinte azonnal elvitte a mousesports. A lengyel tornán egyébként messze csapata legjobbja volt, így nem is lepődtünk meg, hogy a HR-féle forgatásból ő jött ki egyedül pozitívan.

Katowicébe még a HellRaisers-szel ment, itt éppen a csapattal (elöl ISAA, mögötte woxic) vonulnak be egy mérkőzés előtt.

mouz színeiben aztán további tíz (nagyobb) LAN-on vett részt a évben, és abszolút egy fejlődő csapat képét mutatták. Az első néhány eseményen még nem jöttek a sikerek, ami érthető, hiszen nem voltak összeszokva, még nem annyira érezték egymást. Ám karrigan nem ügyetlen a csapatépítésben, és cserélgetések nélkül, az egyéni-, és a csapatjátékot fejlesztve, szépen felhúzták magukat.

Az utolsó négy LAN mindegyikén döntőztek, ebből hármat (CAC, EPL S10, cs_summit 5) meg is nyertek, és a Vitality elleni (EPICENTER) finálén is közel jártak a győzelemhez, de végül a ZywOo-faktor döntött. A shanghaji tornán ráadásul woxic lett az MVP, és további két EVP (DH Malmö, EPL) is összejött neki.

Az ESL Pro League S10 győzelmet követően, ahol kétszer is a padlóról álltak fel az Astralis ellen.

Térjünk rá az egyéni mutatókra: 1.16 rating 2.0, 76.8 ADR, 0.74 KPR. Átlagosan minden tíz körre jutott csak AWP-killből négy, és a sok frag mellett nem halt túl sokat, ami kifejezetten szép, főleg egy agresszív, sokszor entry-párbajba keveredő szerepkörben. S ha már entry-párbaj: ezek közel 60%-át megnyerte, ami a hetedik legnagyobb szám a listán szereplő játokosok részéről.

A gyönyörű számokat a nagy tornákon is hozta, sőt, mi az hogy! Átlag ratingjét (1.16) még egy századdal felül is tudta írni, így a nagy-eventeken átlagban 1.17-es 2.0 ratingig jutott. Tette mindezt úgy, hogy az öt legkompetitívebb esemény (a két Major, az EPL, a DH Malmö, és az ESL Köln) mindegyikén jelen volt.

Az egyetlen ok, amiért nem jutott feljebb a top20-ban az az, hogy az utolsó negyedévig nem jöttek a sikerek, a két Major pedig végképp nem sült el jól. Az első során már egy vergődő HR-el, a másodikon pedig még egy friss lineup-os mouz-al szerepelt, így joggal bízhat benne, hogy 2020-ban már a nagyversenyek is jobban alakulnak.

Forrás

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva