Gaming

Az új XBOX a Steamet és az Epic Store-t is támogathatja?


Érdekes pletyka ütötte fel a fejét, aminek azért tudnánk örülni.

Sokan úgy gondolják, hogy a játékkonzolok kiváló alternatívái lehetnek a gamer PC-knek, ami akkor is igaz, ha lényegesen kevesebb dolgot tudunk elvégezni rajtuk. A Microsoft azért folyamatosan igyekszik közelebb hozni egymáshoz a két platformot, ugyanis már az XBOX ONE is jóideje Windows alapú, sok esetben támogatja a crossplayt és az egér-billentyű kombót, ráadásul úgy néz ki, hogy az év végén érkező legújabb generációja ezt még magasabb szintre fogja emelni.

Meghozhatja az áttörést a legújabb XBOX?

A legfrissebb pletyka szerint ugyanis az idei ünnepi szezonban megjelenő XBOX már képes lesz arra, hogy egy gombnyomást követően teljes Windows 10 üzemmódba kapcsoljon. Mindez a gyakorlatban azt jelentheti, hogy a Valve-hez köthető Steamen és az Epic Store-ban lévő játékokat akár a kanapénkon henyélve is pörgethetnénk a Microsoft vadiúj konzolján.

Már több forrás is megerősítette ezt a híresztelést, ami jobban belegondolva komoly fegyvertény lenne az ugyancsak 2020 végén debütáló PlayStation 5-tel szemben. A Microsoft egyelőre nem reagált a pletykára, de bízunk benne, hogy hamarosan elárulják, készülnek-e egy ilyen nagyszerű húzásra, ami sokkal több játékos számára tenné elérhetővé akár a legújabb címeket is.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva