Akciók

Most 2 nagyszerű játékot is ingyen megszerezhetsz!


Nem kell feltétlen pénzt költened ahhoz, hogy jól szórakozhass.

A digitális játékáruházak elterjedésének egyik kellemes velejárója, hogy időről időre remek játékokat lehet teljesen ingyen bezsebelni. Így van ez most is, hiszen most az Epic Store és a Humble Bundle is készült egy-egy kihagyhatatlan ajánlattal.

A Metroidvania stílusú játékok kedvelői örülhetnek, hiszen az Epic Store-ból január 16. (csütörtök) 15 óráig ingyen szerezhetik be a Sundered: Eldrich Editiont. Az átlagosan 75% körüli értékeléseket kapott alkotásban a fejlesztők egy igazi retro hangulatot varázsolnak a képernyőre, ahol borzasztó erőkkel megküzdve kell válogatott képességek eldurrogtatásával helytállnunk, miközben az akció-platformerekre jellemző kihívásokkal találkozunk. Szerencsére a játék kooperatív lehetőséggel is rendelkezik, amit érdemes egyik kedves ismerősünkkel kihasználni, ha igazán jót akarunk magunknak!

A sokszor kiváló játékcsomagokkal érkező Humble Bundle csapat is gurított egy nagyot, akik a Headsnatcher névre hallgató, elmebeteg akciójátékot hozták el nekünk. A január 12. 19 óráig elérhető lövöldében a túlélés lesz a legfontosabb feladatunk, hiszen egyszerre akár 4 játékos is harcba szállhat egymással, hogy aztán meglepően szórakoztató kivégzésekkel törjön borsot a többiek orra alá. Az élményt nem csak a szórakoztató játékmenet, hanem a különleges fegyverek és a 25 agyament pálya teszi teljessé.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva