Gaming

Kiderült, miről fog szólni a legújabb Assassin’s Creed!


Ha igazak a híresztelések, akkor a Ragnarok igencsak kellemes játék lesz.

Játékosként már megszokhattuk, hogy a legtöbb esetben egy játékkal kapcsolatban biztosan van olyan izgalmas részlet, ami idő előtt kiszivárog. Ez történt most is a legújabb Assassin’s Creed esetén, amiről egyszerre sikerült nagyon sok dolgot megtudni.

A sokak számára híres, mások által pedig hírhedtnek tartott oldalon, a 4chanon osztott meg rengeteg információt egy felhasználó a Ubisoft soron következő Assassin’s Creed epizódjával kapcsolatban. Így megtudtuk, hogy Ragnarok címmel fog jönni a legújabb rész, ami már nem csak a mostani, hanem a következő generációs XBOX-ra és PlayStation-re is megérkezik.

Az új Assassin’s Creedben tovább mélyítik a harcrendszert, aminek hála főhősünknek sokkal több különleges képessége és fegyvere lesz, amik közül utóbbiakat – a Diablo 2 megoldásaihoz hasonlóan – rúnákkal is megerősíthetjük. A lopakodás szerelmesei végre fellélegezhetnek, ugyanis a Ragnarokban valódi stealth élményben lehet majd részük, ha szeretnék ilyen módon végigjátszani a játékot.

Szerencsére a kooperatív játékok kedvelőinek is tartogat finomságokat a vadiúj epizód, hiszen egyszerre akár 4 játékos is élvezheti majd drop in, drop out metódust. Mindez a gyakorlatban azt fogja jelenteni, hogy az egyik játékos irányítja a Jora névre hallgató, tetszőlegesen választott férfi/női karaktert, aki egyébként egy teljesen saját, négyfős csapat vezetője, aminek tagjait aztán ismerősei tehetik ki.

A játékon belüli cselekedeteinket is minősíteni fogja a program, hiszen attól függően, hogy jót, vagy rosszat teszünk, úgy változik a hírnevünk, ami aztán később akár busás jutalommal kecsegtető küldetésekhez is juttathat minket. A felfedezésre váró terület állítólag óriási lesz, mivel szinte a teljes Észak-Európát bejárhatjuk majd. Természetesen mindenki kezelje fenntartásokkal a fenti részleteket, amiket jó eséllyel a Ragnarok készítői hamarosan meg is fognak erősíteni, vagy éppen megcáfolni.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva