Egyéb

Hamarosan indul az esport Tippmix-e, a Midnite!


A londoni székhelyű esport fogadásokkal foglalkozó portál, a Midnite hamarosan célegyenesbe fordulhat, és kiléphetnek az early access státuszból, ugyanis alapítói a napokban jelentették be, hogy 2,5 millió dollárt (mintegy 725 millió forint) fordítottak be a cég alaptőkéjébe, ami ezzel az összeggel nagyjából 4,5 millió dollárra rúg. Az cég alapítói és vezetői elmondták, hogy a teljes összeget a cég fejlesztésébe forgatják majd vissza, hogy a hivatalos startra minden a lehető legjobb formában működhessen.

Az oldal a jelenlegi Alfa státuszához képest igen impozáns; az előre vagy időközben megkötött fogadásaink közvetítéseit közvetlenül az oldalról live stream-en tudjuk követni, és ahogyan a legtöbb online fogadási portálon, itt is lehetőségünk lesz élő meccsek közben módisítani a fogadásainkon, továbbá iOS-re és Androidra letölthető mobilos applikáció is fejlesztés alatt áll. A játékkínálat már az induláshoz is elegendő lenne, a folyamatosan bővülő listában már most megtalálható: a Counter-Strike, Dota 2, League of Legends, Call of Duty, Rainbow Six Siege, StarCraft, StarCraft 2, Overwatch és a Rocket League.

A legtöbb fogadási portálon az esport csak egy újabb megnyitható fülecske, de azt már nem veszik észre, hogy ezek az emberek egyáltalán nem olyanok, mint a legtöbb sportért rajongó. Ők teljesen újfajta felhasználók, akik igenis megérdemelnek egy kizárólag nekik készült és rájuk szabott platformot. Ezért jöhetett létre a Midnite – nyilatkozta a cég egyik társalapítója, Nick Wright a TechCrounch-nak.

Ahogyan Wrigth is mondta, a Midnite valóban az esport rajongók igényeire lett szabva. Nem csupán az élő közvetítéseket találjuk majd meg egyetlen helyen, hanem a különböző előrejelzéseket és elemzéseket is, illetve a különböző játékok meccseinek eseményeit kibeszélő Discord chatszobákba lehet majd belépni. Az esportot nyomon követők eddig valóban nem kaptak egy minden tekintetben megfelelő fogadási és elemző platformot, ez viszont a Midnite megjelenésével teljesen megváltozhat. A befektetőik (Betfair, Revolut, Just Eat, Faceit, Team Solomid, Venrex, KM Capital, Makers Found) is hatalmas reményeket fűznek hozzá, és valóban; ha az oldal indulására képesek lesznek minden ötletüket nagyjából zökkenőmentesen megvalósítani, akkor egy olyan területen válhatnak teljesen egyeduralkodóvá, ahol jelenleg ebben a minőségben és formában nincsen konkurenciájuk.

Képek: Midnite

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva