Counter Strike

Pronax kihívta flusha-t egy AWP 1v1-re


Pronax Twitter-bejegyzésben hívta ki korábbi csapattársát, de nem csak a hecc kedvéért: a tét 1000$ lenne. Ez persze nekik zsebpénz, de így legalább még jobban felhívta a közösség figyelmét a fnatic egykori irányítója.

Pronax és flusha nagyjából 2 évig játszott együtt a fnatic-ban, ahol többek között nyertek együtt három Majort. Ezt követően – pár hónap erejéig – még a GODSENT-ben is nyomták együtt, és ha az nem is, az előbbi az mindenképp maradandó élményként raktározódik el a fejekben.

Ma délelőtt pronax játszott egy faceit pugot, ahol az egyik körben összejött neki egy négyes. Két kill M4-el, kettő pedig AWP-vel. Az utolsó frag egy gyönyörű flick, és talán ezen felbúzdulva, pronax úgy döntött, hogy kihívja az egykori társat egy AWP 1v1-re.

Flusha stílusosan csak annyit kérdezett: “Miért akarod ezt?”, mellékelve ezt egy Youtube-videóval, amin az látható, hogy pronax az életét is lemisseli egy Luminosity elleni találkozón. “Gondolj bele, hogy kikapsz egy játékostól, aki ennyit hibázik.” – válaszolta Pronax.

Az adok-kapok azóta nem folytatódott, holott a Rivalry nevű fogadóiroda, a Fnatic egyik főszponzora is áldását adta az 1v1 leszervezésére, így már csak flusha beleegyezése szükséges. Kiváncsi vagyok, hogy mi fog ki sülni ebből!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva