Gaming

Tfue vásárolt egy hatlamas épületet, ahol a jövő streamereit képzi majd

ujsagiro - 4 éve Címkék: streamer, Tfue,

A profi Fortinte-játékos és a Twitch sztárja, Tfue nagy fába vágta a fejszéjét: vásárolt egy 1500 négyzetméteres raktárat, ahol streamereket tervez képezni – mondta a The Washington Postnak adott interjúban, amiben az egész családja részt vett. Az utolsó topik volt a streamerek képzése, amit ő és a testvére, Jack fognak csinálni, miközben maguk is tartalmat gyártanak ott.

Ott lesz Jack és Turner, akik megmutatják a gyerekeknek, hogyan érdemes belekezdeni, mindegy, hogy kettő, három, vagy ötezer feliratkozójuk van.

– mesélte Tfue apja. Nagy lépés ez még egy akkora sztárnak is mint ő, streamerként és profiként saját magát építette, az oktatással viszont saját vállalkozást indít, ezzel átlép az iparág egy másik szegmensébe. Simán lehet, hogy Tfue pár éven belül nem csak egy híres játékos lesz, hanem a videojáték ipar nagyágyúja.

Azt még nem lehet tudni, hogy mikor indítják a képzést, az viszont biztos, hogy online kurzusokat is kínálnak majd azoknak, akik nem tudnak bejárni Tfue létesítményébe.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva