Gaming

Brutális lett a DOOM Eternal legújabb előzetese!


Egyre jobban várjuk a márciusi megjelenést.

Még tavaly év végén meséltünk nektek arról, hogy mennyi ígéretes játék érkezik 2020-ban, amik között természetesen ott van az id Software és a Bethesda szerelemgyerekének számító DOOM Eternal is. Tegnap meg is kaptuk a legfrissebb előzetest, amiből kiderül, hogy az FPS-kedvelők számára miért lesz instant vétel a március 20-án PC-re, XBOX ONE-ra és PlayStation 4-re érkező játék!

A trailerben látott dolgok alapján kijelenthető, hogy tényleg egy sokkal keményebb játékmenettel rendelkező új DOOM részt fogunk kapni, amiben a kivégzések véresebbek, a bossharcok pedig lényegesen durvábbak lesznek, mint a korábbi epizódokban. Külön öröm, hogy ezúttal kétszer annyi fajta démont és egyéb szörnyűséget kell majd a túlvilágra küldenünk, amire szükségünk is lesz, ha szeretnék még időben megmenteni a Föld bolygót.

A fejlesztők ígérete szerint egyébként a ránk törő ellenfelek jelentősen nagyobb kihívásokat fognak jelenteni, viszont nagyobb pályákat is kapunk, ahol különleges mozdulatokkal tarkított flowban lőhetjük rommá őket. Ne feledjétek, a DOOM Eternal március 20-án érkezik, ami pont elég idő arra, hogy az előző részt végig-, vagy éppen újrajátsszátok!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva