Tech

Hivatalosan megszűnt a Windows 7 támogatása!


A Microsoft nyugdíjba küldi a sokak által szeretett Windows-t.

Egészen durva belegondolni, hogy 2011-ben kaptuk meg először a Windows 7 stabil változatát, ami több év után az egyik legjobb operációs rendszer volt a Microsofttól. Sajnos azonban mára eljárt felette az idő, úgyhogy tegnaptól megszűnt a hozzá tartozó, hivatalos támogatás.

A tegnapi nap folyamán megkapta utolsó biztonsági frissítését a Windows 7, így az üzleti felhasználókat leszámítva senki más nem fog már javítást kapni hozzá. Mivel innentől kezdve ez az operációs rendszer nem számít biztonságosnak, ezért a Microsoft mindenkinek azt javasolja, hogy ha ilyen van a számítógépén, akkor minél hamarabb frissítsen Windows 10-re.

Ehhez nem kell mást tennünk, mint olyan eszközt vásárolni, amihez alapjáraton jár a Windows legfrissebb verziója, amit akár teljesen külön is meg tudunk online venni, legtöbbször 3-4 ezer forint körüli áron. Ha pedig szeretnétek többet megtudni a témáról, akkor látogassatok el a Microsoft oldalára, ahol mindent megtudhattok a Windows 7 felhasználókat érintő változásokkal kapcsolatban!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva