Counter Strike

A legjobb CS:GO játékosok 2019-ben – electronic (6.)


Egyetlen LAN-sikerrel hatodik helyezés? Electronic összehozta. Az orosz játékos 2019-ben is elképesztő egyéni statisztikákat produkált, így joggal került ismét a legjobbak közé.

Electronic nem sok mindent nyert a Na’Vi-val a múlt évben, ez tény. Tizenkét nagyobb LAN-on szerepeltek, de csak a kínai rendezésű StarSeries S7-et tudták megnyerni, azt leszámítva még csak döntőbe se jutottak. A Majorok tekintetében egy elődöntő (IEM Katowice), és egy negyeddöntő (StarLadder Berlin) jött össze.

A 21 éves orosztól tehát mindenképp nagy bravúr a hatodik hely, hiszen a csapatteljesítmény hagyott kívánnivalót maga után, és ezáltal egyénileg sem tudta farmolni a címeket. MVP nem is lett sehol, de EVP is csak háromszor. Összehasonlításképp, a hetedik NAF két MVP-t, és tíz EVP-t gyűjtött.

Na’Vi nem túl acélos szereplését azonban nem lehet az ő nyakába varrni, szerepköréhez mérten ő kiemelkedően teljesített. Rendre csapata legjobbja, vagy második legjobbja volt, ezt igazolja, hogy egy eventet (BLAST Moszkva, 0.85) leszámítva mindenhol legalább 1.13-as ratingig jutott.

Lehet, hogy a hazai közönség miatt volt nagy a nyomás, és ott azért nem tudott teljesíteni, de azt leszámítva mindig nagyot játszott. Csapata átment több cserén, role-váltáson, és még egy visszavonuláson is, így bőven lehet okot találni arra, hogy miért volt – 2018-hoz viszonyítva – gyengébb a Na’Vi.

Na de nézzük azokat az egyéni mutatókat, mert a HLTV hetet is kiemelt közülük! 1.22-es rating, 1.27-es impact és CT-side rating, 85.3 ADR. Nem rossz. Mindegyikkel befért a legjobb öt közé. Körönként átlagban 0.76 kill, és 0.13 entry-kill, illetve közel minden ötödik körben (19.1%) multi-kill.

Lenyűgöző számok, konzisztens teljesítmény, és a ’18-as negyedik helyet követően, sikerült megint elcsípnie egy magas rangú pozíciót. Bízzunk abban, hogy jövőre már csapat-szinten is ott lesznek a szeren!

Forrás

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva