PUBG

Már kipróbálható az új pálya – Megérkezett teszt szerverre az új PUBG frissítés!


Végre egy nagyobb update!

Szerdán megérkezett a PUBG legújabb frissítése a teszt szerverre. Szerencsére ezúttal egy nagyobb volumenű csomagot kapunk, több izgalmas fejlesztéssel.

Karakin

Karakin egyértelműen a legnagyobb újdonság. A fejlesztők elmondása alapján Észak-Afrika ad helyet a PUBG eddigi legkisebb (2x2km) pályájának. Nyílt, sziklás terepekkel találkozhatunk, ám ne lepődjünk meg, ha valaki egy föld alatti bunkerből támad majd ránk.

Fontos: Az új pálya érkezésével Vikendi kikerül a jelenlegi mappoolból és csak custom szervereken lesz elérhető!

Black Zone

A játékosok régi nagy “kedvencének” a Red Zone-nak az ellentéte, ezúttal az eddig oltalmat adó épületek esnek áldozatul ennek a funkciónak hála. Ha szirénát hallasz és a lila zónában tartózkodsz, akkor jobb ha menekülsz az épületből.

Sticky Bomb

Végre megérkezett játékba a C4, hasznát is vehetjük az új pályán, hiszen rengeteg rombolható pályaelemmel összefuthatunk Karakin területén.

Hangok

Fegyverváltáskor és újratöltéskor új hangokkal találkozhatunk, a fegyverek hangja változik a kiegészítőktől függően. Élethűbbek lettek a vaulting hangok is.

Season 6

Természetesen a frissítéssel együtt érkezik majd a következő szezon. Rengeteg skinnel, kozmetikai tárggyal bővülhet a raktárunk. Külön weboldalt is kapott az új Pass, melyen megtekintheted az érkező újdonságokat akár szintre lebontva is: https://pass.pubg.com/en

A teljes changelogot az alábbi oldalon érheted el: https://www.pubg.com/2020/01/14/update-6-1/

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva