League of Legends

Nagyszerű tekintély-tartalmak érkeznek az év első felében!


A Riot már most elárulta, hogy mire fogjuk költeni az összegyűjtött pontjainkat és zsetonjainkat.

A Tekintélypontok kérdése a legtöbb LoL játékos életében nagy jelentőséggel bír, ezért a Riot munkatársai szépen összeszedték, hogy miket kell tudnunk a korábban összegyűjtött pontokról, hogyan szerezhetünk újabbakat és pontosan milyen skinekre, valamint egyéb dolgokra lehet majd elkölteni őket.

Az egyik legfontosabb dolog, hogy a 2019-es Tekintélypontok 2020. február 3-án 22 órakor fognak lejárni, amivel egy időben kikerülnek a hozzájuk tartozó csomagok, ezért ezeket mindenképpen váltsátok be, különben el fognak veszni. A 2020-ban bezsebelhető pontokat már tegnap óta lehet gyűjteni és egészen 2021. január 28. 22 óráig lehet felhasználni.

Ennél viszont sokkal érdekesebb, hogy mi mindenre lehet majd beváltani a 2020-as Tekintélypontokat. Egyrészt lesznek olyan kinézetek, amiket így szerezhetünk meg: ilyen lesz a True Damage Senna, Zyra, Zoe és még továbbiak is fognak érkezni az év első felében. Másrészt az idei eseményekhez kapcsolódóan Tekintély kiadású skineket is kapunk, ami a Mecha királyságú Garen, Malphite, Lucian és ugyancsak jó pár másik, 2020 első részében megjelenő kinézetet fog jelenteni. Ráadásul a Tekintély kiadású kinézetek egy új keretet is fognak kapni, ami mellé még egy egyedi idézői ikon is jár, amivel lehet majd villogni a többi játékos előtt.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva