Counter Strike

A legjobb CS:GO játékosok 2019-ben – Magisk (5.)


A 2018-as hetedik helyet követően tavaly sikerült még előrébb jutnia, és az ötödik pozícióban zárt. Ő Magisk, az Astralis legfiatalabb játékosa.

Magisk még csak 21 éves, de már háromszoros Majos-győztes. Már az OpTic és a North színeiben is nagy tehetségnek számított, de 2018 februárjában az Astralis-hoz került, ahol azóta is sikert sikerre halmoz.

Jelenlegi csapatában – a közel két év során – 413 mapot játszott, ezek során átlagban 1.18-as K/D arányt, és 1.16-os ratinget ért el, amivel statisztikailag a második legjobb, device után. A mostani húszas lista eredménye is ezt igazolja: Magisk az ötödik, társa pedig az első négy valamelyikét fogja elcsípni, ez már biztos.

Az Astralis 2019-ben tizenhat nagyobb LAN-on játszott, ebből hatot megnyert (közte a két Majort), és Magisk egyszer sem (!) zárt negatív ratinggel. A HLTV tízszer választotta be az EVP-k közé, és egyszer az MVP-cím is meglett neki. Nem is akárhol, a katowicei Majoron!

A kiemelt mutatói közé kettő olyan is bekerült, amiben az esztendő során a második legjobb tudott lenni: 75% KAST arány, illetve átlagban 0.16 assziszt körönként. Ezenfelül a meccsek 79.7%-án pozitív ratinggel zárt, és körönkénti 6.6 utility sebzéssel a legjobb gránátosok közé is bekerült.

Forrás

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva