Akciók

Remek indie játékot kapunk ingyen az Epictől!


Nem árt sietni, mert pont egy hétig lehet bezsebelni.

Pont két napja meséltünk nektek arról, hogy az Epic idén is folytatja jó szokását, miszerint hétről hétre teljesen ingyen ad egy-egy nagyszerű játékot és már itt is a következő cím, amire megéri pár kattintással minél hamarabb lecsapni. Ez pedig nem más, mint a tavaly nyáron debütáló indie platformer, a Horace!

A pixelgrafika szerelmesei most örülhetnek, hiszen az ingyen bezsebelhető játék kellemes nosztalgiával hozza vissza a 8 és 16 bites időszakot, amit egy, a határait feszegető platformer élménnyel fejel meg. A 15 órás játékidő alatt változatos küldetésekben és kalandokban biztosan nem lesz hiány, miközben mindvégig érezni fogjuk, hogy ezt az alkotást igazi játékosok készítették igazi játékosoknak.

A Horace megszerzéséhez nem kell mást tennetek, mint ellátogatni a játék hivatalos adatlapjára, majd bejelentkezés után rábökni az alatt lévő GET feliratú gombra. Ne feledjétek, hogy ezt csak január 23. (csütörtök) 17 óráig tehetitek meg, úgyhogy minél hamarabb mozduljatok rá, különben lemaradtok az akcióról!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva