Counter Strike

A fnatic, a North és a Nordavind is változtatott felállásán


Tartalmasan telnek a skandináv CS:GO-világ napjai, ehhez kétség sem férhet. Itt egy csere, ott egy csere, érkezés, távozás, padoztatás, és van, ahol egy teljesen új csapat van készülőben.

Az északiaknál beindult az élet, annyi szent. Az egész egy pletykával indult, miszerint újra összeállhat a régi NiP (mínusz Fifflaren), és emiatt több svéd csapat is változásra kényszerül majd. Aztán visszatért a Tricked, dán csapatot igazolt a Singularity, majd különböző változtatásokkal rukkolt elő a fnatic, a North és a Nordavind is.

Óriási forgatás van készülőben a svédeknél, visszatérhet a régi NiP

Vegyük sorra, hogy mi is történt az elmúlt napokban:

  • Fnatic: Xizt négy hónapnyi padozás után távozott a csapatból, amely több, mint valószínű, hogy a Dignitas-projekttel van összefüggésben. A korábban a helyére trialként érkező Golden-t véglegesen leigazolta a fnatic, ami nem meglepő, hiszen segítségével sok szép eredményt értek el az év második felében, és jelenleg is negyedikek a világranglistán.
  • North: MSL – közel másfél évet követően – visszatér abba a csapatba, amelynek anno alapító tagja volt. Azóta megjárta már a Rogue-ot, és az OpTic-ot is, utóbbi októberi szétesése óta pedig várta az ajánlatokat. Most ez megérkezett, és JUGi helyett érkezik, aki ezáltal padra került. Említést érdemel még Kjaerbye, aki meghosszabbította szerződését a szervezettel.
  • Nordavind: H4RR3-val az év végén szerződést bontottak, hallzerk pedig távozott a csapatból. Helyettük két szabadon igazolható játékos, HS és NaToSaphiX érkezett. Egyes vélemények szerint hallzerk lesz a Dignitas ötödik játékosa, azaz a négy svéd mellett ő “pótolhatja” majd Fifflarent.

Forrás: HLTV
Borítókép: Reddit

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva