Gaming

Te lehetsz a következő Vasember!


Legalábbis a Sony által megteremtett virtuális valóságban.

Többször elgondolkodtál már azon, hogy mennyire jó lenne, ha Tony Starkként te is magadra ölthetnéd Vasember legendás páncélját? Úgy néz ki, hogy erre hamarosan lehetőséged lesz, ugyanis május közepén megjelenik a Marvel’s Iron Man VR!

Még tavaly március végén jelentette be a Sony, hogy már javában készül az a PlayStation VR játék, amiben végre a virtuális valóságban próbálhatjuk ki, hogy milyen is lehet Vasembernek lenni. A Marvel’s Iron Man VR története szerint a Hangya és Darázsból sokak által már ismert Ghosttal kell majd megküzdenünk, aki előtt csak egyetlen cél lebeg: elpusztítani a világot és vele együtt Tony Starkot.

Rettegett ellenfelünk mellett rengeteg ikonikus Marvel karakterrel fogunk találkozni, például Nick Fury-val is, aki köztudottan mindig megjelenik, ha bajba kerül a világ. A fejlesztőcsapat exkluzív belső nézetes kalandjátékként tekint a készülő alkotásra, amiben a világ minden táján fogunk izgalmasabbnál izgalmasabb küldetéseket teljesíteni.

A készítők azt is elárulták, hogy igyekeztek úgy kialakítani a játékélményt, hogy végigjátszás közben valóban úgy érezzük, mint ha valódi szuperhősök lennénk. Ennek érdekében a repülést kellően gyorssá, lendületessé és könnyen kezelhetővé tették, hogy a játékosok a PlayStation Move használatával minél könnyebben tudjanak a levegőben lavírozni.

Lehetőségünk lesz arra is, hogy Tony Stark garázsában a rendelkezésünkre álló technológiákat fejlesztgethessük, valamint testreszabhassuk páncélunkat és a vele járó képességeket is. Szerencsére akciódús harcokban sem lesz hiány, ahol lövöldözések közepette mutathatjuk meg, hogy mennyire jó Vasemberek lennénk.

Ne feledd, hogy a Marvel’s Iron Man VR május 15-én érkezik PlayStation 4-re, a futtatásához pedig PlayStation VR headset, PlayStation Camera és PlayStation Move Controller is szükséges.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva