Counter Strike

Hivatalossá vált az LDLC új lineupja


Az LDLC hivatalosan is bejelentette, hogy leigazolták a korábban Avengers néven futó CS:GO csapatot.

A tavaly év végi LDLC-ötösből már csak SIXER maradt a francia szervezetnél, ugyanis tabz és MAJ3R kilépett, Happy kikerült az aktív rosterből, JiNKZ pedig csak beugróként segítette a korábbi formációt.

Az új lineup már több eseményen is látható volt az elmúlt két hétben, de a transzferek csak most váltak hivatalossá. Érkezett a 21 éves LOGAN, aki korábban már több mint egy évet lehúzott az LDLC-nél, legutóbb pedig a Heretics játékosa volt.

LOGAN, az LDLC régi-új tagja.

Az igazolások között van még hAdji, aki az EnVyUs-korszak óta nem igazán találja a helyét. Másfél év alatt hat csapatban fordult meg, legutóbb például a Windigo nemzetköziesedési próbálkozásával bukott együtt.

A negyedik és ötödik játékos már kevésbé ismert: Gringo abszolút friss húsnak számít a sceneben, és Lambert neve is legfeljebb kisebb francia csapatokban köszönt vissza, holott 28 évével már öreg rókának számít.

SIXER új formációjának eddigi legnagyobb eredménye egy Top16 a DreamHack Open Leipzig nyílt kvalifikációján, ahol szoros csatában, de alulmaradtak a bolgár SKADE ellenében.

Az LDLC új felállása:

France Christophe SIXER Xia
France Logan LOGAN Corti
France Ali hAdji Haïnouss
France Lambert Lambert Prigent
France Kilian Gringo Garcia
France Steeve Ozstrik3r Flavigni (coach)

Forrás

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva