League of Legends

Így költekezz kezdőként a Legends of Runeterrában!


Új játékosként okosan kell bánnod a pénzzel.

Eddig még nem volt szerencséd a Riot Games kártyajátékához? Akkor van egy nagyon jó hírünk számodra, hiszen január 24-től (péntektől) indul a Legends of Runeterra nyílt bétája, amivel kapcsolatban pár pénzköltős jótanácsot adunk most nektek.

Aki már részt vett a zárt bétában, az pontosan tudja, hogy a játék alapjait megtanító tutorial után minden játékos egy-egy kezdőpaklit kap, ami 40 kártyalapból áll és 2 bajnokot tartalmaz. Bár a Legends of Runeterrából ingyen is lényegesen több jó kártyát lehet kiszedni, mint a Heartstone-ból, kis anyagi ráfordítással maximalizálhatjuk a paklink erejét.

Ugyebár azt tudni kell, hogy minden játékos az általa választott régióban versenyez és a fejlődés során új szintenként kapszulákat és ládákat old fel, amikben shardok, wildcardok, valamint legalább hétköznapi és maximum bajnok lapok lapulnak. Fontos továbbá az is, hogy az oktatómód teljesítése után 5 dollárért vásárolhatunk egy ún. starter bundle csomagot, amiben 6 hétköznapi, 4 ritka és 1 epikus kártya foglal helyet. Így, aki ezt megveszi, ideális esetben már össze tud rakni egy ütőképes paklit magának, ami segíthet a régiós jutalmak bezsebelésében.

Ha szeretnénk, wildcardokat is vásárolhatunk, viszont van egy heti limit, amit elérve nem zsákolhatunk be többet. A 15 érméért megvásárolható hétköznapi lapokból és a 40 érmébe kerülő ritka kártyákból így heti hatot vehetünk, míg a 150 tallért kóstáló epikus és a 400 pénzérméért kínált bajnok lapokból pedig hetente hármat. Amíg azonban nem alakul ki a meta, célravezetőbb, ha inkább 1, maximum 2 optimális paklit építünk magunknak.

A játékon belüli expedíciókkal viszont érdemes foglalkozni, amik ugyan 400 érmébe, vagy 4000 shardba kerülnek, de cserébe egy automatic champion lap lesz a jutalmunk. Ezt hetente háromszor szerezhetjük meg, úgyhogy már a régiós küzdelmek előtt egyből vesd rá magad, ha teheted.

Sokat említettük az érméket, amikből az első nap akár 3822-őt is meg lehet szerezni, ugyanis az összes wildcard 1980-at, a három expedíció 1200-at, a starter bundle pedig 642-őt ér. Persze, valódi pénzért is bevásárolhatunk coinokból, amiknek az árai különböző mennyiségenként így néznek ki: 650 érme 5 dollárba kerül, 1380 már 10 dollár, 2800 coin 20 dollár, 5000 érme 35 dollár, 7200 coin 50 dollár és 100 dollártért pedig 15 000 játékon belüli valutát vehetünk. Ezekből csak óvatosan vásárolj be, hiszen több szempontból is elég képlékeny még a játék, plusz ugye egy csomó dolgot akár ingyen is megszerezhetsz.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva