Counter Strike

Új szervezetnél folytatja a CR4ZY CS:GO csapata


A Cr4ZY bejelentette, hogy sikeresen túladtak a CS:GO csapatukon, amely a c0ntact Gaming szervezetéhez költözik.

Az már korábban is ismert volt, hogy a CR4ZY nyitott az ajánlatokra, nemrégiben az 1pv nevű francia oldal pedig a vevő kilétét is nyilvánosságra hozta. A c0ntact Gaming egy új, észak-amerikai szervezet, és a CS:GO-n kívül Overwatchban, illetve Call of Duty-ban is gyorsan betört a piacra.

Az Overwatch League-ben a Paris Eternal, a Call of Duty World League-ben pedig a Paris Legion nevű csapatot birtokolják, és most már a Counter-Strike világában is jelen lesznek.

ottoNd és a többiek új szervezet égisze alatt folytatják.

A squad megvásárlásával kapásból egy Major-résztvevővel szállnak be a piacra, hiszen a CR4ZY a 9-11. helyen végzett a berlini StarLadderen, így a következő, riói Majoron a New Legends Stage-en kezdenek majd.

Emi és csapata jelenleg huszadik a világranglistán, ugyanis a nagyversenyt követően is jöttek az eredmények, még annak ellenére is, hogy a nexa-huNter duót elhoppolta tőlük a G2 Esports. A legutóbbi három DreamHack Open rendezvényen egyszer döntőztek, kétszer pedig elődöntőig jutottak.

A horvát szervezet sem szándékozik kiszállni a CS:GO-ból: Antonio Meic (CR4ZY CEO) azt ígérte, hogy nemsokára be is jelentik az új rostert. Egy általa megosztott kép pedig azt suggalja, hogy a 32 éves ukrán coach, Johnta mindenképpen érdekelt lesz majd az új projektben.

Az immáron c0ntact néven futó csapat felállása:

Lithuania Rokas EspiranTo Milasauskas
Serbia Nestor LETN1 Tanić
Finland Otto ottoNd Sihvo
Serbia Luka emi Vuković
Bulgaria Georgi SHiPZ Grigorov
Ireland Neil NeiL_M Murphy (coach)

Forrás

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva