Akciók

Hatalmas kedvezménnyel csaphatsz le a The Division 2-re!


Ha szereted az online lövöldéket, ezt nem hagyhatod ki.

Tavaly márciusban jelent meg a The Division folytatása, ami New Yorkot ezúttal Washingtonra cserélte, hogy ügynöktársainkkal karöltve újból mi lehessünk Amerika megmentői. A Ubisoft lövöldözésekben, lootolásokban és felfedezésekben gazdag online RPG-jét – amin a gamer sajtó képviselőitől és a játékosok többségétől átlagosan 82% körüli értékeléseket kapott – most nagyszerű áron csípheted meg!

A Ubisoft ugyanis nem szerénykedik, ha leárazásokról van szó, hiszen az újévi holdünnep alkalmából tartott vásárukon ezúttal 85% (!) kedvezménnyel vásárolhatjuk meg a The Division 2 különböző változatait. Mindez annyit tesz, hogy az alapjátékot 9 euróért, a Gold változatot 15 euróért, a legtöbb jósággal megpakolt Ultimate csomagot pedig 18 euróért szerezhetjük meg PC-re.

Bár a The Division 2 mostanában egész jó akciókat kapott, ennyire olcsón még sosem volt beszerezhető. Fontos azonban tudni, hogy ez a játék kooperatívban nyújtja a legnagyobb élményt, úgyhogy legalább egy barátunkat győzzük meg arról, hogy csatlakozzon hozzánk Washington és vele együtt az ország megmentéséért.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva