Gaming

Óriási kooperatív marhaságnak néz ki a Conan Chop Chop!


Haverokkal viszont zseniális időtöltés lesz.

A Cyanide & Happiness elmebeteg képregénykockái óta tudjuk, hogy a pálcikaemberek is lehetnek elképesztően menők, ha remek humorral és nagy adag kreativitással párosulnak. Ezért bízunk annyira a február 25-én PC-re, XBOX ONE-ra, PlayStation 4-re és Nintendo Switchre érkező Conan Chop Chop-ban, amit most részletesebben bemutatunk nektek.

A Mighty Kingdom által jóideje dédelgetett játék eredetileg a Funcom kiadó áprilisi tréfája volt, amit egész egyszerűen annyira pozitívan fogadtak az emberek, hogy a fejesek a megvalósítás mellett döntöttek. A Conan Chop Chop nem meglepő módon a Conan, a barbár kegyetlen világában játszódó, rogue-like elemekkel operáló akció-kalandjáték, amiben egy áruló varázslót kell megállítanunk, mielőtt megidézné a bolygó lakosságát veszélyeztető, ősi démont, Xaltotunt.

A nem mindennapi kalandba nem kell feltétlen egyedül belevágnunk, ugyanis minimum 1, de maximum 4 játékos vehet részt a helyi, vagy online kooperatívval lebonyolítható összecsapásokban. Az elborult alkotás készítői a rajzolt látványvilág ellenére is rengeteg akciót, vért és repülő levágott végtagot ígérnek, miközben olyan fegyvereket adhatunk harcosaink kezébe, ami leginkább illik az általunk választott játékstílushoz.

A világ megmentése mellett a közeli városba betévedve különböző extra küldetéseket is elvállalhatunk, amikért cserébe némi aranytallér és egyéb zsíros jutalom ütheti a markunkat. A lootbajnokok már biztosan megtalálhatják a számításukat a Conan Chop Chop-ban, ugyanis rengeteg kincset és különleges fegyvert lehet majd így összeszedni. Ráadásul, mivel a játék számtalan része – például a pályák, a képességek, a droppolódó cuccok – teljesen random generáltak, ezért egyhamar nem fogunk ráunni az izzasztó bossharcokkal is operáló alkotásra.

Ne feledjétek, hogy a Mighty Kingdom akció-kalandjátéka február 25-én érkezik meg, ami pontosan elég idő arra, hogy addig összerántsátok a legharcosabb lelkületű haverjaitokat!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva