Gaming

Őrülten jó online harcokkal jön a Bleeding Edge!


A többjátékos küzdelmek kedvelői biztosan örülni fognak neki.

Már az idei ünnepi szezonban érkező új XBOX kapcsán is meséltünk nektek arról, hogy a Microsoft alaposan bevásárolt játékfejlesztő stúdiókból, akik között ott figyel a Devil May Cry-ért és a Hellblade-ért is felelős Ninja Theory. A srácok most egy igazán elmebeteg multiplayer játékot hoznak el nekünk, ami március 24-én végre megjelenik.

A Bleeding Edge egy 4v4 brawler alkotás lesz, ami a legőrültebb közelharci szituációkat a legfurább karakterekkel fogja elhozni. Az online agymenésben buzogányokkal, golyószórókkal, tűéles pengékkel és egyéb extrém fegyverekkel eshetünk egymásnak, miközben felettébb intenzív harcokban próbáljuk meg győzelemre vinni saját csapatunkat.

A készítők a műfaj keretein belül maradva a lehető legváltozatosabb játékot kívánják létrehozni, így akár több irányba is fejleszthetjük majd aktuális karakterünk képességeit és fegyvereit. A gyakorlatban mindez azt jelentheti, hogy a preferált játékstílusunk függvényében akár egy nagy életerővel és magas védelemmel rendelkező tankot, egy hatalmas sebzésekre képes, de törékeny gyilkológépet, vagy akár egy lopakodós, lesből támadó hőst is létrehozhatunk.

Ebből kifolyólag nagy szerepe lesz a csapatkompozíciónak, ezért mindenkinek azt ajánljuk, hogy legalább 1, de inkább 3 ismerőssel vágjon bele az online küzdelmekbe. Ez már csak azért is fontos, mert minden karakter teljesen egyedi képességekkel rendelkezik, amik egymás utáni elsütése bizonyos szituációkban hatalmas előnyhöz juttathat minket – éppen úgy, mint például az Overwatch kompetitív küzdelmeiben.

Az eddig napvilágot látott videók alapján szinte biztos, hogy a hangulatra és a látványvilágra nem lehet panasz, ami leginkább a Blizzard FPS-ét és a Sunset Overdrive vizualitását idézi meg. Az egyik legjobb az egészben, hogy 4K-s felbontás mellett a konzolosok a PC játékosokkal együtt is játszhatnak a Ninja Theory legújabb játékában.

A Bleeding Edge megjelenésére már nem kell sokat várni, hiszen a premier március 24-én lesz, viszont további jó hír, hogy már az induláskor elérhető lesz a Game Pass kínálatában, így rendkívül olcsón juthatunk hozzá.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva