Counter Strike

Hivatalos: összeállt a régi NiP, még Fifflaren is a csapat része!


GeT_RiGhT, f0rest, friberg, Xizt, Fifflaren. Ninjas in Pyjamas. A formáció, amely letette a CS:GO alapkövét. A formáció, amely számtalan emberrel szerettette meg a játékot. A formáció, amely most újra összeáll – még ha van is benne egy kis szépséghiba.

Már tavaly novemberben szó volt arról, hogy újra együtt játszhat az ős-NiP, de mindez csak tegnap este lett hivatalos. A felállás a Dignitas szárnyai alatt kel újra életre, ami azért is érdekes, mert az amerikai szervezet 2018 közepe óta csak női rosterrel rendelkezett.

A lineupot illetően említettem egy szépséghibát, ami annyiban merül ki, hogy Fifflaren nem kezd újra játékos karrierbe (2014 végén vonult vissza), így helyette kellett egy ötödik játékos a csapatba. A négyesfogat választása hallzerk-re esett, aki közel két évig a Nordavind színeiben lövöldözött.

A 19 éves norvégot többen is hatalmas tehetségnek tartják, a honfitárs rain például azt mondta róla, hogy ő lehet az északi ország következő nagy sztárja. Hallzerk segítségével a Nordavind legutóbb megnyerte az ESEA Advanced 32. szezonját, így az új lineup – immáron nélküle – az ESEA MDL S33-ban szerepel.

Hallzerk

Az első bejelentésben még nem szerepelt, de később az is kiderült, hogy Fifflaren is segíteni fogja a csapatot, nem is akárhogy: egyszerre fogja ellátni az edzői és a menedzseri feladatokat.

A DBLTAP információira hivatkozva arról már korábban beszámoltunk, hogy a Dignitas részese lesz a márciusban induló, “B site” névre hallgató észak-amerikai ligának. Ha máshol nem, ott bizonyára mindenképpen láthatjuk majd az új csapatot, de bízunk benne, hogy nem kell addig várnunk a debütálásukra!

Forrás

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva