Gaming

Szinte mindenben jobb lesz a DOOM legújabb része!


Több mint 20 órás játékidővel érkezik a Bethesda lövöldéje.

Már nem kell olyan sokat várnunk arra, hogy az idei év egyik legígéretesebb játéka, a DOOM Eternal végre megérkezzen, ami PC-re, XBOX ONE-ra és PlayStation 4-re hozza el nekünk Doom Slayer új és egyben elképesztően brutális kalandját. Influencerek mellett a gamer sajtó munkatársai is kipróbálhatták a március 20-án megjelenő játékot, amiről így rengeteg dolgot tudhattunk meg.

Korábban a játék egyik fejlesztője úgy nyilatkozott, hogy ez lesz az id Software eddigi legjobb alkotása, amit a legfrissebb élménybeszámolók is alátámasztanak. A történet természetesen most sem lesz annyira fontos, viszont az alapjáraton több mint 20 órás játékidővel bíró kampányt tartogat kellemes meglepetéseket.

Az elképesztően gyönyörű látványvilágot több helyen is kiemelték, ami óriási szörnyetegekben és rejtélyes épületekben fog kicsúcsosodni. A DOOM Eternal vissza is nyúl elődjéhez, hiszen megtartja azt a klasszikus flow-t, ami lehetővé teszi, hogy megfelelő ritmusban egymás után pusztítsuk el a legocsmányabb démonokat.

Külön érdekesség, hogy a különböző pályarészeket igyekeztek a készítők jóval több tartalommal megtölteni, így például kellemes jutalommal kecsegtető mellékküldetéseket is adhatnak a temérdek összegyűjthető cucc mellett. A játék kreatív igazgatója szerint már az első pár szinten sokkal több dologgal fogunk találkozni, mint a 2016-os részben, így logikai feladványokon és különböző platformelemeken is túl kell majd jutnunk.

Több helyen is kiemelték, hogy az ezúttal jobban megismerhető DOOM Slayer tényleg sokkal kegyetlenebb lesz, amihez vadiúj fegyvereket és képességeket egyaránt fog kapni. A DOOM Eternal összesen 4 nehézségi szinttel érkezik, amik közül az utolsó 2 még a rajongóknak is hatalmas kihívást fog jelenteni.

Az id Software adrenalindús lövöldéjét több helyen annyira szerették, hogy szerintük a megjelenésével március 20-án akár meg is érkezhet 2020 egyik, ha nem a legjobb FPS-játéka. Mi nagyon bízunk benne, hogy így lesz!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva