Counter Strike

Festői környezet, tettre kész csapatok: Jön a DreamHack Open Leipzig 2020!

metabro - 4 éve

3 nap, 8 csapat, 100 000 dollár és végtelen izgalom. Elsőre nem tűnik a névsor olyan erősnek, mégis találunk köztük Major legendát, Major győztes szervezeteket és Major győztes játékost. A verseny a tavalyi évben már megszokott módon zajlik: első nap a csoportmeccseket, második nap az elimination és decider meccseket tartják. A harmadik napon kerülnek megrendezésre az elődöntők, illetve a finálé.

A magyar idő szerinti péntek délelőtt 11 órás kezdés kimondottan üde színfolt lehet azoknak, akik szeretnék követni a meccseket élőben, mivel így nem kell majd senkinek sem éjszakáznia.

A csoportok is kimondottan kiegyensúlyozottnak tűnnek

Az A-csoportban megtaláljuk az új Virtus.pro-t, akik leigazolták azt az Avangar-t, amelyik tavaly még Major döntőt játszott. A Renegades-ből eligazoltak a játékosok, de megszerezték maguknak a Greyhound felállását. Ebbe a csoportba tartozik a már szebb napokat is megélt BIG, és az új játékosokkal felálló Cloud9 csapata is, akiket most először láthatunk majd élőben, LAN eseményen. Idén még egyik csapat sem versenyzett LAN-on, ha viszont az online teljesítményüket vesszük alapul, akkor a Cloud9 és a Virtus.pro lehet esélyes a továbbjutásra ebből a csoportból.

A B-csoportot akár nevezhetnénk Dánia házi bajnokságának is, ha nem lenne ott a németekkel felálló Sprout. Ebben a csoportban ők tűnnek a gyenge láncszemnek, de ha jól tudnak élni a BO1 adta meglepetés erejével, akkor ők is labdába tudnak majd rúgni. Őket követi a North, hasonlóan a BIG-hez, ők is már csak árnyékuk régi önmaguknak, kétlem, hogy MSL reaktiválásával megoldották volna a problémákat, de tévedjek, és ragyogjanak újra úgy, mint régen. Úgy gondolom, az első helyért az igazi küzdelem a MAD Lions és a Heroic között lesz. Mind a két csapat nagyon aktív az online versenyeken és látszik rajtuk, hogy mindent megtesznek a győzelemért. Ha van meccs, amit kár lenne kihagyni ezen a versenyen, akkor az az ő összecsapásuk lesz egy BO1 keretében pénteken 15:30- tól. Izgalmas pillanatokból nem lesz hiány, szóval érdemes lesz nézni a meccseket a hivatalos angol streamen, ezen a csatornán.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva