Idén nyáron Budapestre jön az első magyar Comic Con!


Képregényrajongók, gyűljetek körém!

Az elmúlt évek Marvel- és DC filmsikereit látva szinte biztosak vagyunk abban, hogy itthon is rengeteg olyan rajongó van, aki mindent megtenne, hogy részt vehessen a világ legnagyobb képregényfesztiválján. Úgy néz ki, hogy elég lesz ehhez a magyar fővárosig utazni, hiszen augusztus 15. és 16. között rendezik meg a Budapest Comic Con-t, ahova rengeteg nagy nevet várnak a szervezők.

A rendezvény lebonyolításáért az a Meex Agent Kft. munkatársai felelnek, akiknek évek óta a nagyszerű PlayIT és Mineshow eseményeket köszönhetjük. Izgalmas programokból már most úgy néz ki, hogy biztosan nem lesz hiány, ugyanis a srácok egyszerre akarnak kedvezni a videójátékok, a sci-fi, a cosplay, a sorozatok, a filmek, a kártyajátékok, a fantasy, a mangák és természetesen a képregények kedvelőinek.

Így szakmai beszélgetésekkel, filmes előadásokkal, esport versenyekkel és közönségtalálkozókkal egyaránt készülnek, amikre sok külföldi és hazai filmsztár is el fog látogatni. Csanda Gergely, a rendezvény egyik szervezője azt nyilatkozta, hogy hatalmas lehetőségnek és egyben kihívásnak tekintik az első magyar Comic Con megrendezését, amit pár éven belül Európa egyik legjelentősebb eseményévé szeretnék tenni.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva