Akciók

A kooperatív Dead by Daylight most hétvégén ingyenesen játszható!


Ha pedig megtetszett, most kedvezménnyel megvásárolhatod.

Te is mindig kiakadsz azon, hogy a horrorfilmek szereplői milyen szerencsétlenek szoktak lenni, amikor menekülnek az aktuális főgonosz elől? Akkor most megmutathatod, hogy neked hogyan menne, ugyanis ingyenes hétvége keretében kipróbálható a Dead by Daylight, amit egyúttal le is akcióztak!

A Behaviour Interactive slasher filmeket megidéző játéka még 2016 nyarán jött, látott és sok embert meggyőzött, ami annyira igaz, hogy a mai napig átlagosan 23 ezer játékos tolja vele. Most azonban te is letesztelheted, hiszen január 26. (vasárnapig) ingyenesen elérhető a Steam kínálatában, ha pedig megtetszik, akkor 60%-os kedvezménnyel már 8 euróért beszerezheted az alapjátékot.

Külön öröm, hogy az ingyenes hétvége alatt az amúgy pár euróért megvásárolható DLC-ket is kipróbálhatjuk, így főgonoszként akár Freddy Krueger, egy Demogorgon, Leatherface és Jigsaw bőrébe is belebújhatunk. Mivel egy pályán összesen 4 túlélő próbál megmenekülni az aktuális pszichopata elől, ezért érdemes legalább egy ismerőssel belevágnunk a sokszor félelmetes és felettébb izgalmas horrorkalandba.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva