Akciók

Újabb remek játékot kapunk ingyen az Epic-től és kiderült a következő is!


Ezt is megéri bezsebelni.

Az Epic csapata ismét odatette magát, hiszen ezúttal egy olyan logikai játékot szerezhetünk meg teljesen ingyen, ami a LIMBO fekete-fehér atmoszférájával, valamelyest a Cuphead rajzos stílusával és a Monument Valley szürkeállományt megmozgató fejtörőivel igyekszik megizzasztani a játékosokat.

A The Bridge ugyanis sokszor valami elképesztően nehéz tud lenni, így leginkább azoknak a játékosoknak ajánljuk, akik kifejezetten szeretik a hardcore fejtörőket. Pedig a játék alapkoncepciója valójában kifejezetten egyszerű, hiszen “csak” annyi dolgunk van, hogy karakterünket mindig eljuttassuk az adott pálya kijáratáig, ami akkor válik nehézkessé, amikor a platformelemek elforgatásával megváltozik a játékon belüli gravitáció.

A több elemében is szürreális játékot egészen január 30. (csütörtök) 17 óráig tudjátok beszerezni, ha az Epic Store-ba való bejelentkezés után ellátogattok a hivatalos adatlapjára és ráböktök a Get feliratú gombra. Emellett kiderült az is, hogy a következő ingyenesen megszerezhető játék a Farming Simulator 19 lesz, úgyhogy hamarosan virtuális parasztként dolgozhatunk majd saját földjeinken.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva