Counter Strike

faveN 1v5, swag 1v3, és az egérgörgő esete – A nap jelenetei


A nap legjobb CS:GO klippjeit összegyűjtő sorozatunk folytatódik, melyben ezúttal két clutch és egy vicces momentum van terítéken.

1. faveN 1v5 @ Sprout vs. Heroic – DreamHack Open Leipzig 2020

A Sprout és a Heroic is bukta az első meccsét a tornán, így egy BO3-as meccs keretein belül egymással kellett összecsapniuk az életben maradásért. A Sprout választása Inferno-ra esett, ahol a meccs eleji faveN 1v5 tuti, hogy nagy önbizalomtuningot adott, de a Heroic mérföldekkel jobb volt, így 16-6-ra hozta a pályát. Aztán a dánoknak Nuke is meglett 16-13-ra, így ők küzdhetnek még, míg a német többségű Sprout gyorsan búcsúzott a hazai közönségtől.

Érdekesség, hogy faveN-nek ez volt a második, HLTV-s meccsen, 1v5-ben megnyert köre. Az elsőt 2018 márciusában, az EURONICS színeiben hozta, az akkor még zömében magyarokból álló GameAgents ellen.

2. swag 1v3 @ Swole Patrol vs. INTZ – WINNERS League Season 3

Arról már írtunk, hogy WARDELL bealvása miatt a Swole Patrol kénytelen volt az edzőjével lejátszani a WINNERS League döntőjét, ám hogy valami pozitív kontextusú történet is előjöjjön a meccsel kapcsolatban, íme egy swag-féle 1v3.

Az állás 12-14, kritikus kör, az amerikai pedig kiválóan érzi a füstöt, és 1v1-ben a reflexe is a helyén van. A többit viszont már tudjuk, a brazilokból álló INTZ végül 2:0-ra legyőzte a Swole Patrolt.

3. Bubzjki és a görgőre bindelt ugrás @ MAD Lions vs. North – DreamHack Open Leipzig 2020

Ehhez nem is kellene kommentár, hiszen bizonyára mindenkinek megvan a szitu, amikor valakinek görgőre (is) be van állítva az ugrás, ami ugyan a strafe jumpokat/bunny hop-ot nagyban elősegíti, de bizony hátulütője is van, lásd a mellékelt “ábrát”.

A meccsen mondjuk nem múlt (a MAD Lions 16:10-re nyert, Bubzjki pedig 23 fraggel és 1.41-es ratinggel zárt), de mindenképpen aggasztó, ami a dán játékos reakcióján is látszik.

A klippnél már csak a kommentek jobbak: “Emberünk elfelejtette, hogy egy versenyen van”, “Tökéletesen időzített vágás”, illetve a készítő kérésére egy gif is készült az esetről, ahogy illik: ráközelítve, mozgásrögzítéssel.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva