BoardGame

Húsvétra Kard és Korona harmadszor


Komolyabban hasít a Kard és Korona, március elején jön a harmadik kiadás. A Kékjáték történelmi háborús társasjátéka első két kiadását nem sokkal több mint egy év alatt kapkodták el.

A magyar kiadó-fejlesztőműhely tavaly májusban írta ki a Facebookjára, hogy “már javában dolgoznak névadó játékukon” (Kard És Korona – KÉK), és hogy szeretnék kora ősszel a boltokban látni a harmadik kiadást. Mint írták, az első két, 2015-16-os kiadás már rég elfogyott, az utolsók talán 2017 elején, de nincs hét, hogy ne érdeklődnének utána – ezt unták meg ’18-ban annyira, hogy nekiültek a harmadik kiadásnak.

Azért ez a kora őszi megjelenés kissé túl ambiciózusnak tűnt már akkor is – bár persze nem láttunk bele a tesztelés májusi állásába, de tény, hogy nem is jött össze, és így lemaradtak a karácsonyi dömpingről, a játékosok meg a játékról. Most viszont azt írták ki, hogy minden sínen, vagyis hajón van Kínából, ahol a Ningbo Easter gyártotta a spéci kockák és minik miatt, és márciusban vagy legkésőbb akkor húsvétra már tényleg a boltokban lesz a korábbi két kiadáshoz képest “abszolút más” játék.

És mindezt alátámasztandó mutattak egy képet (a februári kiírás ne tévesszen meg senkit, március elejére lesz meg) is, és hát tényleg abszolút más lesz; még ha a dizájn ismét a Pozsgay Műhely munkája is.

Forrás: Kékjáték-Facebook

 

A lázadók nyerhetnek-e valaha a birodalom ellen

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva