Akciók

Több mint 2500 játékot zsákolhatsz be akár 90%-os kedvezménnyel!


A Fanatical is beszáll a holdújévi vásárok sorába.

Úgy néz ki, hogy a téli leárazások után a holdújévi vásárokból is bőven tudunk válogatni, hiszen az ingyenes meglepetésekkel érkező Steames és a nagyszerű akciókat hozó GOG-os után a Fanatical is elhozta a sajátját, amiben több mint 2500 játékot lehet nagyszerű árakon betárazni.

A különleges akció szervezői ráadásul voltak olyan rendesek, hogy szépen kategóriákra rendezték digitális portékáikat, így az akció-, a lövöldözős, az RPG ,a kaland- és az indie játékok rajongói is könnyebben megtalálhatják az őket érdeklő címeket. Így például a GTA V 4600 forintért, a legutóbbi DOOM 1800 forintért és az örök kedvencünknek számító Deus Ex: Human Revolution potom 940 forintért szerezhetjük be.

Természetesen egy kihagyhatatlan nyereményjátékkal is kedveskednek a felhasználóiknak, amiben egy közel 150 ezer forint (!) értékű kupont lehet tőlük megnyerni. A játékban való részvételhez látogassatok el erre az oldalra, ahol legördítve megnézhetitek, hogy mi az a 12 egyszerű opció, amivel sokkal közelebb kerülhettek az értékes nyereményhez.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva