Counter Strike

A BIG nyerte a DreamHack Lipcsét!


Ennél jobb debütálást el sem lehetett volna képzelni az új felállás számára: a BIG megnyerte a hazai közönség előtt játszott lipcsei tornát, mindezt úgy, hogy pályát sem veszítettek.

Rögtön az év második napján beszámoltunk arról, hogy a BIG két játékosától is megválik, és edzői fronton is változtat. Nos, a cserék egyelőre jónak bizonyulnak, hiszen rögtön az első közösen lejátszott eseményt megnyerték.

A győztes csapat.

A pénteki nyitónapon 16-8-ra nyertek a Virtus.pro (Inferno), illetve a Renegades (nuke) ellen is, és kapásból az elődöntőbe jutottak. A szombati napjuk így tehát pihenéssel, és a leendő ellenfélre való készüléssel telt.

Az elődöntőben a Heroic csapatát kapták és magabiztosan, két mapon (16:9, 16:12) győzni tudtak. Aztán a finálé még ennél is simább lett: a Renegades ellen 16:5, 16:12-re hozták a két pályát, és ezzel az egész eseményt is megnyerték.

Négyből négy meccs, hatból hat pálya, 50 ezer dollár és közvetlen kvalifikáció a jönköpingi DreamHack Mastersre. Mindezt az év első eseményén, német közönség előtt. Kell ennél több?

Forrás

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva