Apex Legends

Játék közben crashelt két játékos, ezért nem indulhat a Team Liquid a Global Series-ben!


Mindenkivel fordult már elő olyan, az utolsó idegszálainkat pengető dolog, hogy egy online meccs közben valami oknál fogva elmegy az internet, kifagy, laggol, buggol a játék, esetleg egyszerűen csak minden ok nélkül crashel egyet. Az ilyen helyzetek minden alkalommal képesek egy másik tudatállapotba varázsolni bennünket, de vajon hogyan éreznénk magunkat ha egy online selejtező, esetleg verseny közben történne hasonló?! Erről tudna most mesélni a Team Liquid, akiknek kát játékosa is a hétvégi Global Series selejtező meccsek közben találták magukat pillanatok alatt a deskopon, és emiatt nemcsak az adott játékot, hanem a “nagyversenyre” való kijutást is bukták.

A játékosok szerint a kör számukra igen szerencsétlenül szűkült, viszont még így is nyerhető lehetett volna a meccs. Aztán hirtelen azt vették észre, hogy az egyik csapattársuk, Wonderfuls kapcsolata megszakadt a játékkal, ezt követően a crush társának, Kellar-nak sem kegyelmezett, őt is kidobta. Bár láttunk már olyat, hogy egyetlen játékos nyeri meg a meccset, a Team Liquid egyetlen talpon lévője, Mendokusaiix szinte tehetetlen volt, így végül nem juthattak tovább.

A crash-ek ellenére is volt esélyünk a kijutásra. Tizenhét kill-el nyertünk a harmadik meccsen. Ezelőtt soha nem játszottunk még ilyen intenzíven és jól – mondta az esetet kommentálva Mendo, egy másik tweetjében.

A hétvégi selejtezőket megelőzően Kellar és Wonderfuls is számos problémáról számolt be, emiatt tartottak is a megmérettetéstől. A selejtező első meccsén is akadtak crash problémák, ezt a második meccs szerver lagja követte, a harmadik pedig “végzetesnek” bizonyult számukra. Sajnos az Apex Legends útját végigkövették az ilyen technikai problémák, viszont egy nagyszabású eseményre, ahol nem kevés összegekért folynak majd a megmérettetések, mindenképpen stabilizálniuk kell a szervereken, illetve dolgozniuk kell azon, hogy hasonlók nem csak perdöntő pillanatokban, de a meccs egésze során se történhessenek meg.

Szalagkép: estnn.com

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva