Call of Duty

Óriásit játszott az Atlanta FaZe és a Chicago Huntsman a hétvégi Call of Duty League-ben


A hétvégén visszatért az esport színpadára a Call of Duty League, aminek házigazdája a versenyen elég jól szereplő Minnesota RØKKR volt. A csapat nyerte a “Battle of the North” jelzővel illetett Toronto Ultra elleni összecsapást, így a RØKKR vált Észak-Amerika legjobb CoD csapatává. Az élen viszont az órásit játszó Atlanta FaZe és a Chicago Huntsman végzett; mindkét csapat két meccsből kettőt simán lehozott, amik során hét játékból hatot nyertek és csupán egyet vesztettek, ezzel egy igen impozáns 85,7% win rate-et állítva be. Az utolsó helyekre kiábrándító játékkal az Optic Gaming LA, illetve a két szerencsétlenül járt sereghajtó, a Dallas Empire és a New York Subliners került.

A FaZe és a Huntsman játéka egészen lehengerlő volt: a nyitómeccsen a “Vadászok” a Dallas ellen kezdtek, itt még nem volt óriási a különbség a két csapat között, két Hardpoint-ban és egy Domination-ben győzedelmeskedtek, viszont Search and Destroy-ban 6-1 arányban maradtak alul, így állítva be a 3-1-es végeredményt. A következő meccsüket az OpTic Gaming-el játszották, ahol már dominánsan hozták a 3-0-át.

A Dallas Empire-re nagyon rájárt a rúd, nem játszottak ugyanis rossz meccset a FaZe ellen sem, a meccsek során a különbség igen csekély volt, itt viszont már nem tudtak villantani Search and Destroy-ban, 6-0-ra játszotta le őket a FaZe, az eredmény pedig 3-0 lett. Az Atlanta következő meccsén azért már akadtak meglepetések: az utolsó helyen végző Subliners Domination-ben 201-136-ra nyert, ezután viszont teljesen elfogyott a lendület, a FaZe simán hozta ellenük is a formát, az eredmény 3-1.

Észak Csatája rendkívül izgalmas mérkőzés volt, a végeredmény sem múlott sokon, egészen elképesztő játékot láthattunk. Ha csupán a végeredményt nézzük, úgy tűnhet, hogy a Minnesota szinte legázolta a Toronto-t, ez viszont a meccsek alatt közel sem volt így: rendkívül szoros összecsapások voltak, kis szerencsével bármikor fordulhatott volna a kocka, viszont az utolsó játékra teljesen elfáradt az Ultra, ezzel átengedve a győzelmet a RØKKR-nak.

Íme tehát a végsó sorrend:

Kép: Call of Duty League

Szalagkép: Jordan Reed/EsportsNation

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva