Call of Duty

A frissítéssel új játékmód is érkezik a Modern Warfare-ba: a Deathmatch Domination!


Igencsak felpörögtek mostanában az események a Call of Duty háza táján, nem elég, hogy hosszas kihagyás után alig ért véget a CoD League esport esemény, máris érkezik egy elég vadul hangzó új játékmód, a Deathmatch Domination.

A játékmód ismerős lehet a nagyvonalas játékosoknak, szerepelt már ugyanis az előző Black Ops epizódban is. A mód – nem túl meglepően – a Deathmatch és a Domination ötvözete, így a csapatok kétféleképpen nyerhetnek: vagy killeket gyűjtenek, vagy zászlót foglalnak. Ha mindkettővel megpróbálkoznak, akkor plusz pontokat kaphatnak, így a legjobb taktikának az bizonyulhat, ha a lehető legtovább maradnak életben míg egy pontot védenek be, ehhez nyilván a csapatmunka elengedhetetlen lesz.

Érkezik továbbá egy frissített Gunfight is: 2v2-ben előre meghatározott loadout helyett mi állíthatjuk össze magunknak a kezdő felszerelést, visszatér a pörgős Shipment 24/7, kínai újévi fegyver skinekkel és eseménnyel bővül az MW és a Mobile, de még a Black Ops 4-et nyúzók is kapnak meglepetéseket, amikért megéri majd belépni.

Szalagkép, kép, forrás: Activision

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva