Counter Strike

Két Scout clutch és egy kilógó fegyvercső – A nap jelenetei


A nap legjobb CS:GO jeleneteit összegyűjtő sorozatunk az ötödik részéhez érkezett, ahol két clutch és egy vicces momentum lesz terítéken.

1. Napi rovatunkból már nem hiányozhat Jamppi, aki ezúttal nem 5k-val, hanem “csak” egy 1v2-vel szolgál, de a lövések minőségére nem lehet panasz. A klipp fényét pedig csak tovább emeli FalleN reakciója, aki úgy csinált, mintha legalább egy LAN-t nyertek volna meg.

Fallen reacts to Jamppi 1v2 from GlobalOffensive

2. A következő már egy komolyabb clutch, egy 1v5, igaz a helyszín nem is az FPL. Ez talán gyorsan észre is vehető abból, hogy főszereplőnk 11-et hibázik az első killig (1-szer tagelt). Az viszont egy nozoom, amiből aztán látunk még kettőt, és időközben még egy wallbang fejes és egy sima scopeos frag is beficcen. A poszt nem véletlen kaphatta a “Ne add fel” címet, senkit ne bátortalanítson el, még tizenegy miss sem!

Don’t give up from GlobalOffensive

3. Mindenkinek megvan, amikor lelőnek, és 100%-ig biztos vagy benne, hogy csal az ellenfél, hiszen az éppen aktuális szögre miért nézne rá az ellenfél csak úgy? Emberünk pont egy ilyen pozíciót választott, hiszen rövidről beérkezve nem feltétlenül oda nézünk be elsőnek, csak azzal nem kalkulált, hogy a fegyvercsöve kilóg. A “csaló” elébe is ment a dolgoknak, és ezt az infót azonnal be is pötyögte, de instant érkezett is a “nice wh” válasz. Az “i was hold pistol” meg már csak hab a tortán.

"nice wh" from GlobalOffensive

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva