Gaming

Visszatér a túlélőhorrorok királya, a Silent Hill!


Hamarosan bejelenthetik a legendás széria folytatását.

A horrorjátékok kedvelői egyáltalán nem panaszkodhatnak, hiszen az elmúlt években olyan nagyszerű alkotásokat kaptak, mint az Outlast, az Evil Within, a Layers of Fear, vagy éppen a Resident Evil 7. Most viszont úgy néz ki, hogy egy olyan legendás sorozat térhet vissza, aminek anno rengeteg borzongást és álmatlan éjszakát köszönhettünk.

Ez pedig nem más, mint a Silent Hill, amiről egy szivárogtatásnak hála kiderült, hogy egyszerre két játék is készül belőle. Ha hihetünk a napvilágot látott információknak, akkor az egyik egy kellemes reboot lesz, a másik pedig egy olyan interaktivitásra építő, történetmesélős alkotás, mint amilyen korábban a PlayStation 4-re megjelenő Until Dawn volt.

A pletykákból az is kiderült, hogy még a jelenlegi generációs konzolokra fog érkezni a Silent Hill legújabb része, így várhatóan az azt kiadó Konami még idén be fogja jelenteni. Legutóbb pedig meg is erősítették, hogy odafigyelve a rajongók igényeire már agyalnak a széria feltámasztásán, de konkrétumok egyelőre nem hangzottak el a projekttel kapcsolatban.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva