Counter Strike

Öveket becsatolni, indul a Blast Premier!


Ha reálisan nézzük, akkor be kell látnunk, hogy a tavalyi év folyamán a Blast Pro Series a hányattatott sorsú CS:GO versenyek közé tartozott. Leginkább negatívumokat lehetett hallani róla, mintsem azt, hogy ez egy gördülékeny és élvezetes bajnokság lenne. Rengeteg versenyt szerveztek, bejárták az egész világot és próbáltak minél több nagyvárosba eljutni, ahol a versenyeket gyorsan, 2-3 nap alatt lezavarták, így az egészet a kapkodás jellemezte. Az elmúlt évek versenyeiből tanulva a rendezők most mindent újraterveztek, és egy olyan versenyt dobtak össze, amire már igazán megéri figyelni, így született meg 2020-ra a BLAST Premier. Megfigyelték, hogy mik azok, amik más ligákban és a sajátjukban is működőképesnek bizonyultak, így kapva meg az egyik legérdekesebb fúziót, amit valaha láttunk. 

Innentől 6 csapat helyett 12 lesz

Kép: Odds Shark

A 12 csapatot három 4-es csoportra bontják

Kép: HLTV

A következő három hétben, minden hétvégén egy csoport meccseit követhetjük nyomon. (A csoport 01.31.-02.02-ig; B csoport 02.07.-02.09-ig; C csoport 02.14.-02.16-ig) A csapatok double elimination rendszerben játszanak és a csoportok első két helyezettje jut be a szezon döntőjébe.

Kép: Liquipedia

Az alapszakasz minden meccse BO3, így a küzdelmekből nem lesz hiány, és a BO1 adta random faktorra sem lehet fogni, ha valaki elbukja a meccsét. Hatalmas öröm továbbá, hogy a verseny szervezői végre szakítottak a folyamatos helyszín változtatással, így az egész tavaszi alapszakaszt Londonban játsszák majd le.

Nézőként és esport rajongóként örömmel tölt el, ha egy nagyvállalat belátja, hogy elrontott valamit és megtesz mindent azért, hogy nézőinek a lehető legjobb élményt nyújthassa. Látva a csoportok összeállításait, nem lehet okunk a panaszra, így hát nincs is más dolgunk hátra, mint kényelembe helyezni magunkat és élvezni a közvetítéseket, amiket magyar nyelven is követhetsz, ugyanis már most pénteken a BLAST Premierrel indul a Metabro 2020-as közvetítéseinek sorozata! Tarts velünk január 31-én 16:30-tól Twitchen, ahol FaZe és az új taggal felálló NiP küzd meg egymássalhttps://www.twitch.tv/metabro

Szalagkép: Esport Bet

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva