Gaming

A Diablo retteghet, ugyanis érkezik a Torchlight 3!


Már idén nyáron indulhat a lootvadászat.

Egészen durva belegondolni, hogy több mint 11 éve kaptuk meg a Torchlight legelső részét, ami akkoriban pillanatok alatt nyerte el a tetszésünket, ráadásul a folytatása még a korábbi epizódot is felülmúlta. Éppen emiatt örültünk nagyon, hogy már úton van a Torchlight 3, ami idén nyáron végre meg is jelenik.

Az akció-szerepjátékok rajongói készülhetnek, hiszen az Echtra Games csapata hozza el a következő részt, ami egyébként eddig a 2018-ban már bejelentett Torchlight Frontiers néven futott. Akkoriban még azt hittük, hogy az ismerős univerzumban legközelebb egy osztott világgal operáló, ingyenes spin-offot fogunk kapni, de ez egy csapásra megváltozott, amikor a készítők eldöntötték, hogy Torchlight 3-at faragnak belőle.

A legújabb epizód egy ízig-vérig akció-RPG lesz, aminek fejlesztésében a játék szülőatyjának számító Max Schaefer is aktívan részt vesz. A jelenleg zárt alfa állapotban lévő folytatásban ezúttal sokkal kisebb hangsúly lesz az online játékon, így ha szeretnénk, akár teljesen offline módban is végigvihetjük az epikus történetet. Ugyanakkor az is biztos, hogy Torchlight 3 már 2020 nyarán megjelenik Steamen, ha pedig már tökéletes a PC-s verzió, akkor el is kezdik a konzolos változat kikalapálását.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva