Hearthstone

A semmiből Tier 1-ig: az új adventure óta az Embiggen Druid a legnépszerűbb pakli

ujsagiro - 4 éve Címkék: hearthstone,

Lássuk a heti metát!

Újabb hét telt el, újból változott a meta, mely nagyban köszönhető a galakrond’s awakening adventure új lapjainak. Lássuk a változásokat!

A legnépszerűbb paklik

Szinte teljesen új metát köszönthetünk a legutóbbi VS jelentéshez képest, így nagyon nem is érdemes összehasonlítani azzal. Az Embiggen Druid 13.5%-kal a legnépszerűbb pakli lett hirtelen a semmiből – ezt részben persze köszönheti a Winged Guardiannak, részben pedig az emberek kísérletező kedvének. Őt követi a Galakrond Rogue, mellyel picit több, mint átlag 10 meccsenként találkozunk, majd a Highlander Rogue a harmadik legnépszerűbb deck közel 10 százalékkal. Nem meglepő, hogy ez a két Class vezeti a listát ilyen téren is, de a Hunter 16%-a sem mondható rossznak.

A legjobb paklik

Igazi tumultus alakult ki Tier 1-ben: a Token Druid, Mech Paladin, Embiggen Druid, Highlander Hunter, Quest Hunter, Control Warlock hatos kevesebb, mint 1 (!) százalékon belül van győzelmi ráta szempontjából, ami igencsak egészségesnek mondható – hát ha még kiegészítjük azzal a ténnyel, hogy a kombót kivéve mindenféle stílus képviselteti magát.

A deckeket ezen az oldalon érhetitek el!

Matchupok

Bár az Embiggen (valószínűleg alapvetően újdonsága miatt) sokkal népszerűbb, mégis a Token Druid a legeredményesebb, így most annak a matchupjaira nézünk rá pár sor erejéig.

A Quest Hunter és a Zoolock korai terüléseit bírja nehezen a pakli, hisz így azok képesek tisztán tartani az asztalt, így a különféle buffoknak nem akad célpontja, viszont például pont az Embiggen Druid ellen jól teljesít (képes legyorsulni), így ilyen szempontból is ideális választás.

Összességében egyébként egy eléggé egészséges metát tapasztalhatunk most!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva