Gaming

Vegyes visszajelzések: egyesek örülnek a speciális tiltások érkezésének, mások ki vannak akadva

ujsagiro - 4 éve Címkék: overwatch,

Összeszedtük a reakciókat.

Jeff Kaplan nemrég bejelentette egy videóban, hogy komolyan átalakul az Overwatch rendszere, jönnek a hero pool változtatások:

Aki lemaradt róla, annak a lényeg: 

Minden héten más és más hősöket tilt ki rankedről a Blizzard (a többi játékmód érintetlen), hogy ne csak a balansz frissítések, de ezek a tiltások is folyamatos mozgásban tartsák a metát és új stratégiák kialakulását idézzék elő.

Nos a közösséget megosztotta a hír: Metro már korábban elspoilerezte ezt, ezúttal kifejtette a véleményét:

Szerinte a legnagyobb probléma, hogy ha onetrick vagy (=egyetlen hőssel játszol folyamatosan), akkor ha bannolják a karakteredet, két választásod van: nem játszol rankedet egy hétig (megteheted, hisz nem esik vissza a skill ratinged), vagy hozol mást, akivel nem vagy olyan jó és elszúrod mások játékát.

Megszólaltak az Overwatch League profijai is, például Joseph Franco szerint nem kéne behozni ezt az OWL-be, hadd teszteljék a játékosok simán az Overwatch-ban.

COO (a Seoul Dynasty játékosa) kiemelte, hogy az időeltolódás miatt az ázsiaiaknak egyel kevesebb napja lesz felkészülni, ami nem fair:

Nem mindenki van ellene: a  Toronto Defiant játékosa, Surefour szerint ez nem fogja felborítani az erősorrendet, a legjobb játékosok úgyis alkalmazkodnak majd hozzá.

A korábbi profi (ma már streamer) Daniel ‘Dafran’ Francesca örül a gyakoribb frissítéseknek és ennek a tiltás rendszernek is, mert felpezsdíti az Overwatch-ot.

Nos egyet nem lehet elvenni a Blizzardtól: tökös húzás volt ezt bevezetni!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva