Gaming

5 februári játék, amire érdemes odafigyelned!


Ebben a hónapban se fogunk unatkozni.

Így utólag visszatekintve gyakorlatilag teljesen elégedettek lehetünk játékfronton az év első hónapjával, leszámítva a WarCraft 3: Reforged fiaskóját, amivel a Blizzard valami elképesztően sok rajongót haragított magára. 2020 viszont pörög tovább és már itt is a február, amiben agyament lövöldét, diabloszerű akció RPG-t, izgalmas verekedős játékot, legendás retro csomagot és egy kooperatív ökörséget egyaránt fogunk kapni.

1.) Zombie Army 4: Dead War (február 4.)

Hitler élőhalott katonáit hamarosan lemészárolhatod!

A Sniper Elite szériát nagyon szerettük, így szinte biztosak vagyunk abban, hogy a Rebellion ismét egy nagyszerű játékot fog összehozni, ami alternatív történelemmel, különleges fegyverekkel és skillekkel, valamint maximum 4 játékost egy csapatba tömörítő kooperatív lehetőséggel érkezik. A korábbi részekhez képest sokkal mélyebb karakterfejlesztési lehetőségeink lesznek, amit a változatos területeken való kalandozás és a szemkápráztató kivégzéseket biztosító közelharci rendszer tesz majd teljessé.

2.) Darksiders Genesis (február 14.) 

Amíg epekedve várunk a Diablo 4 megjelenésére, addig is csillapíthatjuk étvágyunkat a Darksiders legújabb részével, ami felülnézetes akció-RPG-ként fog minket a pokolból egészen a mennyországig eljuttatni. Aktuális főellenfelünk a démonkirály, Lucifer lesz, aki természetesen az egész világot úgy akarja megborítani, mint Almási Kristóf a legendás szalmazsákot. A vadiúj Darksiders sztori magányos farkasként, de csapatban is végigvihető, ráadásul annyi zsíros lootot tartogat, mint a műfaj legjelesebb képviselői.

3.) One Punch Man: A Hero Nobody Knows (február 28.) 

Február végétől újra szökik a málna!

Mivel Erdei Zsoltnak csak jó pár éve örülhettünk utoljára, ezért boldoggá tesz minket, hogy vérfrissítésként érkezik a szuperhősök kifigurázásának nagymestere, Saitama, aki egyetlen ütéssel is képes bárkit elintézni. A szatirikus hangvételű verekedős játékban 3 vs. 3 felállásban küzdhetünk meg egymással, ami látványos harcokban és hatalmas röhögésekben fog kicsúcsosodni. Ha pedig már elegendő rutint szereztünk, akkor irány az online harctér, vagy a nappalink, ahol a helyi többjátékos módnak hála csuklóztathatjuk egy kicsit legjobb barátainkat.

4.) Mega Man Zero/ZX Legacy Collection (február 25.) 

A retro játékok kedvelői ismét készíthetik a pénztárcáikat, ugyanis egy igencsak impozáns Mega Man gyűjtemény érkezik a hónap vége fele. Ennek hála összesen 6 klasszikus címet fogunk megkapni, így potom 30 euróért a miénk lehet a Mega Man 1, a Mega Man 2, a Mega Man 3, a Mega Man 4, a Mega Man ZX és a ZX Advent mostani gépeken is szépen mutató változata. Ha viszont még nem találkoztál a szériával, akkor készülj fel, hiszen a reflexeidet, a türelmedet és az idegrendszeredet egyaránt le fogják tesztelni a Capcom alkotásai.

5.) Conan Chop Chop (február 25.) 

Óriási kooperatív marhaságnak néz ki a Conan Chop Chop!

Menő pálcikaemberekből sosem elég, főleg akkor, ha akkora humorral készülnek, mint ahogyan a Mighty Kingdom csapata csinálta, akik eredetileg egy áprilisi tréfának szánták a február végén érkező játékukat. A Conan Chop Chop egy rogue-like elemeket használó akció-kalandjáték lesz, aminek sava-borsát a maximum 4 játékossal operáló kooperatív lehetőség adja, ami még szórakoztatóbbá teszi az izzasztó bossharcokkal és vicces mészárlásokkal tarkított kalandot.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva