Egyéb

A Dishonored tvsorozatként térhet vissza a képernyőkre!


A Witcher után újabb játékból lehetne jóféle néznivaló.

A Netflix által készített Witcher sorozat elképesztő sikere után várható volt, hogy egyre több nagyszerű játékot szeretnének ebben a formátumban újraértelmezni. Így van ezzel a Breaking Bad, a Better Call Saul és a Gyűrűk Ura tvsorozat írója, Gennifer Hutchinson is, aki maga jelentkezett be a legendás lopakodós cím scriptjének megírására.

A Diablo 3 megjelenésének évében, 2012-ben próbálhattuk ki a Corvo Attano történetét elmesélő Dishonored-et, ami egyedi steampunk atmoszférájával, borús és sokszor kegyetlen karaktereivel, valamint addiktív lopakodós játékmenetével pillanatok alatt belopta magát a szívünkbe. A játék négy évvel később kapott egy folytatást is, ám annak nem sikerült akkorát szólnia, mint a korábbi epizódnak, bár azért így is 86% körüli értékeléseket zsebelt be.

Azóta hatalmas csend honol a széria háza táján, egyedül egy társasjátékot jelentettek be nemrég, de a harmadik epizódról régóta nem osztott meg információt a Bethesda csapata. Ezt a hallgatást törte meg a népszerű forgatókönyvíró, Gennifer Hutchinson, aki twitterére kiírva azt kérte, hogy ugyan írhassa már meg a Dishonored tvsorozatot, ha már mások gyávák hozzá. A szimpatikus akció után reméljük, hogy rá fogják bízni ezt a megtisztelő feladatot, vagy a projekt kapcsán legalább elkezdődik a gondolkodás a Bethesdánál.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva