Egyéb

A Witcher második évada sokkal jobb lesz, mint az előző!


Egyre több információt tudunk meg a Netflix sorozatával kapcsolatban.

Miután a Witcher lett minden idők legsikeresebb Netflix sorozata, várható volt, hogy a streaming óriás folyamatosan csöpögtetni fogja az információkat azzal a második évaddal kapcsolatban, amit már az első premierje előtt (!) berendelt. Az Andrzej Sapkowski könyveladásait alaposan megdobó feldolgozás folytatásáról most a vezető producer nyilatkozott.

Schmidt Hissrich egy podcastben árulta el, hogy mennyi mindenben lesz jobb a Witcher második évadja. Így többek közt kiderült, hogy sokkal könnyebben fogyasztható történetmesélést fognak bevetni, azaz ejtik a bonyolult idővonalakat, erősítenek a párbeszédeken és kiveszik azokat a részeket, amik az első évadban egyszerűen nem működtek.

A sokak által vitatott nilfgaardi páncél is tökéletesítve lesz, hogy a rajongók végre elégedetten dőlhessenek hátra a kanapéjukban, miközben a legújabb évadot darálják. A második szezon pontos megjelenési dátuma egyelőre nem ismert, de a Netflix azt ígéri, hogy 2021-ben már folytatódnak Geralt fordulatos kalandjai.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva