Gaming

A Blizzard egyből visszaadja a pénzedet, ha nem tetszett a WarCraft 3: Reforged!


Innen szép nyerni.

Sose gondoltuk volna, hogy a Metacritic oldalán egyszer egy olyan Blizzard alkotás lesz minden idők egyik legrosszabb játéka, mint a legendás WarCraft 3 és a kiegészítőjének felújított változata. Sajnos, azonban az egykor szebb napokat is megélt csapatot elsöpörte a népharag, amire válaszul igyekeznek menteni a menthetőt.

Hatalmas a botrány a WarCraft 3 felújított változata körül!

Pár napja írtunk nektek arról, hogy a WarCraft 3: Reforged finoman szólva se váltotta be a hozzá fűzött reményeket és az egész egy összecsapott, elsietett játéknak tűnik, ami emiatt rengeteg játékosnál verte ki a biztosítékot. A Blizzard erre válaszul automatikussá tette a pénzvisszafizetési opciót, így igény esetén egyből megkaphatjuk a játékért leszurkolt forintjainkat és nem kell külön indokolnunk, hogy pontosan miért vettük igénybe.

A fejlesztők egy hivatalos postban reagáltak is a történtekre, amiben kifejtették, hogy nagyon sajnálják, hogy sokan nem azt az élményt kapták a játéktól, amit vártak, de ahogy a megjelenés előtt, úgy az után is a szívüket-lelküket bele fogják tenni, hogy rövid időn belül minél jobb játékélményben lehessen részünk. A srácok láthatóan igyekeznek is, hiszen már jött ki nagyobb javítás a játékhoz, de hamarosan egy olyat is fogunk kapni, ami a hangokat, az animációkat és a felhasználói felületet is gatyába rázza, utána pedig egy későbbi frissítésben a sokak által hiányolt klántámogatás és online ladder is bele fog kerülni.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva