Egyéb

A Witcher után a Resident Evilből is sorozatot készít a Netflix!


Egyre több információ szivárog ki róla.

A Witcher elképesztő sikere láttán – ami a könyveladásokat és a második évad munkálatait is felpörgette – úgy néz ki, hogy a Netflix már a következő játékadaptáción dolgozik, ami a pletykák szerint a Resident Evil lesz. Ezért most egy csokorba szedtük, hogy eddig milyen információk szivárogtak ki a klasszikus horrorjáték legújabb reinkarnációjáról!

Idén januárban szellőztették meg először, hogy egy Resident Evil sorozaton dolgozhat a Netflix, aki a filmadaptációiról ismert, német Constantin Films csapatával karöltve valósítaná meg az igencsak ambíciózus projektet. A legfrissebb információk szerint viszont már nagyon előrehaladott állapotban van a dolog, hiszen – ha hihetünk a pletykáknak – júniusban elindulhat a dél-afrikai forgatás, aminek helyszíne a legnagyobb rajongókat a Resident Evil 5-re emlékeztetheti.

Az októberig tartó munkálatok után pedig jöhet is az utómunka, aminek hála 2021-ben már meg is kaphatjuk azt a 8, egyenként 60 perces epizódot, amik a T-Vírus utáni apokaliptikus állapotot mutathatják be, miközben betekintést nyerhetünk az Umbrella Corps mindennapjaiba. Természetesen a hivatalos bejelentésig még kezeljétek fenntartásokkal az információkat, de a rajongókkal együtt mi is reménykedünk abban, hogy a Resident Evil előbb, vagy utóbb ott lesz tvsorozatként a Netflix kínálatában.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva