Counter Strike

Zakatol tovább a magyar közvetítés – Itt a BLAST Premier második hete!


Most pénteken a B-csoporttal folytatódik a BLAST Premier Spring Series 2020 alapszezonja.

Akik követték a Metabro streamjeit a múlt héten, azoknak nem újdonság, hogy most hétvégén megint hatalmas izgalmak elé nézünk. Pénteken 16:30-tól rajtol az első meccs a hivatalos twitch csatornánkon, érdemes lesz benézni, ugyanis értékes nyeremények üthetik a markotokat! Ha lemaradtál volna az A csoportról, a legszebb jeleneteket most bepótolhatod:

Brutális megmozdulások a BLAST Premier első hetéről – TOP 5 pillanat az A-csoportból!

Ez alkalommal a NaVi, a Vitality, az Astralis és a Comlexity fog egymásnak feszülni, izgalmas mérkőzésekre lehet számítani.

FORRÁS:HLTV

A B-csoportot minden túlzás nélkül nevezhetjük a „halál” csoportnak. Négyből három csapat is esélyesnek mondható arra, hogy továbbjusson a csoportkörből a BLAST Premier Finals szakaszába. Viszont vasárnap estére ebből a 4 csapatból csak kettő lesz az, aki majd elmondhatja, hogy ez sikerült is neki. A maradék két csapatra vár a BLAST Premier Showdown szakasza.

FORRÁS:HLTV

Az első BO3 alkalmával a NaVi és a Vitality gárdája mérkőzik meg majd egymással. A franciákat idén még nem láttuk élesben játszani, a NaVi pedig az elmúlt napokban az Ice Challenge 2020 színpadát koptatta.  Ha tippelnem kellene a NaVi kimerültebben fog erre a meccsre érkezni, mint a Vitality, így mindenképp a franciákra tenném a voksom.

A második mérkőzés pedig az Astralis és a Complexity között fog zajlani. Egyértelműen a dánok az esélyesebbek. Hosszú ideje már ők ülnek a CS:GO világ trónján, a Complexity jelenlegi line upja pedig még nagyon friss, de ha jól tudnak pályát választani maguknak, azzal még meglephetik az Astralist.

A múlt hét folyamán skinek és ládák kerültek kisorsolásra, ezen a héten pedig emeltük a tétet; értékes Logitech perifériákat nyerhettek:

  • Logitech G502 Hero Gaming egér
  • Logitech G213 Prodigy billentyűzet
  • Logitech G PRO Gaming fejhallgató

Ne feledjétek tehát, pénteken 16:30-kor indul az első mérkőzés a hivatalos twitch csatornánkon!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva