Akciók

Egyszerre 2 király játékot kapunk ingyen az Epic-től!


A társasjátékok szerelmesei nagyon fognak örülni neki.

Idén is folytatja az Epic Games korábbi jó szokását, miszerint hétről hétre újabb játékot ad teljesen ingyen azoknak, akik regisztrálnak a saját platformjára. Így van ez most is, hiszen február 6. (csütörtök) 17 órától egészen február 13. (csütörtök) 17 óráig egyből két társasjátékot is bezsebelhetünk náluk.

Ezúttal az Asmodee Digitallal való együttműködésüknek hála kapunk két digitális társasjátékot, amikkel szabad óráinkban nyugodtan elüthetjük majd az időt. Az egyik a stratégiai Carcassonne, amiben mezőkártyák segítségével kell egy teljes vidéket felépítenünk. Az egyszerűen megérthető, de mégis taktikázást igénylő játékban 2-5 játékos vehet részt, akiknek – a lepakolt területkártyáknak hála – folyamatosan újabb izgalmakban lehet részük, hogy aztán a végén eldőljön, ki lesz közülük a középkori párharc győztese.

A Carcassonne 2001-ben egyébként megnyerte a Kritikusok díját is, így garantált, hogy többedmagunkkal jól fogunk szórakozni vele. A megszerzéséhez csak be kell lépnünk az Epic Store-ba, ellátogatni a játék hivatalos adatlapjára és pár kattintással véglegesíteni a folyamatot.

A másik ingyenesen beszerezhető társasjáték a Ticket to Ride, ami világszerte nagy népszerűségre tett szert. A játékkal az ipari forradalom idejébe csöppenünk vissza, ahol legfeljebb 5 játékos kapja azt a feladatot, hogy a két szabadon meghatározott város között építsék meg a megfelelő vasúti összeköttetést.

A Ticket to Ride bezsákolásához ugyancsak irány az Epic Store, majd a játék hivatalos aloldala, ahonnan 1-2 egyszerű lépéssel adhatjuk hozzá a könyvtárunkhoz.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva