League of Legends

Két karakter változtatása várható, de máshoz is hozzányúl a Riot


Megérkezett a 10.3-as frissítés a League of Legends éles szervereire, ami azt jelenti, hogy a PBE-re már a 10.4-ben várható dolgok kerülnek. A Riot már be is tette az első adag változtatást, ami többek között két karakter nerfjét tartalmazza. Az egyik Soraka, aki mostanában túl erős a felső ösvényen, a másik pedig Amumu, aki túl gyenge a dzsungelben.

Soraka

A Starcall(Q) sebzéséből a minionok csak 60 százalékot kapnak. Ezzel gyengítik Soraka farmolási képességét, ami supportként nem számít olyan sokat, egyedül az ösvényen viszont annál többet.

Amumu

  • Bandage Toss(Q): 10/9.5/9/8.5/8 másodperc helyett 8 másodperc lett a CD minden rangon
  • Curse of the Sad Mummy(R): 130/120/110 másodperc helyett 150/130/110 másodperc CD, a hatótáv viszont 600-ról 550-re módosult

Tehát gyakrabban tud gankelni a rövidebb várakozási idő miatt, az ulti hatótáv mondjuk sérült. Ezzel Amumu közelebb kerül a gankelő dzsungelesekhez, a farm dzsungelesektől pedig távolabb.

Rúnák

Unflinching: 15 százalékról 18-ra nőtt a tenacity

Phase Rush: 3 másodperc helyett 4 másodperc van bevinni a három támadást, a közelharci karaktereknek 30-50 százalék mozgási sebességet ad, az időtartam 4 másodpercről 3-ra változott

Ezeken a változtatásokon kívül bekerült három Blood Moon skin.

Blood Moon Katarina

Blood Moon Tryndamere

Blood Moon Master Yi

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva